Kutyáknak

Kutyáknak

Az emberekhez hasonlóan az állatok tápanyagellátása is alapvető szükséglet, amelyet a hagyományos kisállateledelek nem mindig tudnak kielégíteni. Különösen az olcsó, iparilag előállított termékek okozhatnak hiánytüneteket kutyáknál,  ezért alkottuk meg kis és nagy kedvencek számára a tierlieb állatvitamin családot.

Izületi problémák kutyáknál

A kutyák porcállománya és ízületei ugyanolyan sérülékenyek, mint az embereké. Az időskor, a nem megfelelő étrend vagy a túlzott stressz gyakran osteoarthritishez vezet, amely általában nem gyógyítható. Az állatok ilyenkor kevésbé aktívak és mozgás közben gyakran látható fájdalmaik  is vannak. Ebben az esetben csak ellensúlyozni lehet a tüneteket és lelassítani a folyamatot. Az elhízott háziállatoknak fogyniuk kell, hogy enyhítsék az ízületek megterhelését, és rendszeresen sportolni. Ezen kívül a vitaminok, ásványi anyagok és más étrend-kiegészítők megakadályozhatják az ízületi problémákat és a kutyák természetes egészségének megőrzése.

Kullancsok

A kullancsok eltávolítása nemcsak a kutya és a tulajdonos számára okoz kellemetlenséget, a vérszívók veszélyes betegségeket is terjeszthetnek. Az illóolajokat a kutyák jól tolerálják, így természetes módon megvédhetik őket a kullancsoktól. A kutyák kedvenc időtöltése a szabadban való játék a gazdival, samponjaink kíméletesen tisztítják kis kedvenceinket. Az elhízás, betegség vagy életkor negatív hatással lehet a kutya szívére, emésztésére és anyagcseréjére. Ezért fontos, hogy elegendő ásványi anyagot, vitamint és esszenciális zsírsavat tartalmazó étrendet biztosítsunk. A tierlieb vitamincsalád kifejezetten a kutyák speciális igényeit figyelembe véve támogathatja a szőrme, a karmok és a fogak egészségét is.

Nézet:
Sorrend: