Hitvallásunk

???????? 1903 óta hűek vagyunk a ,,Made in Germany mottóhoz", amely egyenlő a precizitással és a magas minőséggel. A német mentalitás, a siker iránti vágy és az innovatív, első osztályú termékek jelentik a nemzetközi piac számára a Sanct Bernhard márka sikerének titkát. A német arculat olyan értékeket jelent és közvetít, mint a megbízhatóság, a precizitás, a szakértelem a gyártás és az értékesítés terén egyaránt. Természetesen emellett megjelenik a környezettudatosság és természetvédelem, az egészség és az egészséges életmód tisztelete, valamint az exkluzivitás. A német zászló egyedülálló és elismerésre méltó piaci státuszt, márkahitelességet és pozitív befolyást biztosít vásárlóink számára az értékek megítélésénél.
A Krauterhaus Sanct Bernhard cég több mint 400 alkalmazottat foglalkoztat, ügyvezető igazgatója Elmar Schulz.
Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a természetes gyógymódok, gyógynövények és kozmetikumok piacán. Elkötelezett, a márkához hű munkavállalók, akik szakértelmüket felhasználva sikeresen fejlesztik a céget, és a jövőben is a legjobb, leginnovatívabb egészségügyi termékeket igyekeznek megszerettetni a vásárlókkal.
Vezető gyógyszerészünk, Karl Löther, a termékeink mozgatórugója.
1997-től kiváló csapatával és kreativitásával álmodja meg az újabb és újabb egészségvédő termékeket.
Partnereink a világ minden táján érkeznek Hozzánk, sikerünk a velük való szoros együttműködésen is alapul. Cégünk nap mint nap együtt dolgozik vásárlóival, forgalmazóival a fejlesztés valamint szolgáltatásaink tökéletesítése során egyaránt.