Tierlieb /Sanct Bernhard/ Porc- és ízületvédő kapszula kutyáknak 130 db

Tierlieb /Sanct Bernhard/ Porc- és ízületvédő kapszula kutyáknak 130 db
5 570 Ft
Egységár: 43 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 167 Ft

A glükozamin hozzájárulhat az ízületek, a porcok és inak egészségének fenntartásához, az ízületi fájdalmak és gyulladások csökkentéséhez, a normális porcképződéshez. A kondroitin segíthet a porcok normál állapotának megőrzésében.

 


 

Részletek

Glükozamin: A glükozamin a porcok közötti zselés állagú folyadékért felelős. Ha elkopik, akkor porckopás következik be és fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc funkciójának és szerkezetének fenntartásában. A szervezetbeli hiányt pótolja a külső forrásból bevitt glükozamin. Rendszeres pótlása elengedhetetlen, mivel a szervezet saját maga nem állítja elő. Fogyasztása megelőzésként is javasolt.Segíti a porcszövetek újraképződését, a súrlódásnak kitett ízületek működését. Csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat, biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát. Segít megőrizni az inak, ízületek és porcok egészségét. A tengeri eredetű táplálékokban, különösen a kagylókban fordul elő a legnagyobb mennyiségben, de a legtöbb élelmiszer tartalmaz kis mennyiségű glükozamint.

Kondoritin: A kondroitina a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez, ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. A kondroitin-szulfát elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

Összetevők: zselatin (306 g/kg), glükozamin-szulfát rákból (245 g/kg), kondroitin-szulfát (144 g/kg), kálcium-karbonát, magnézium-karbonát, növényi repceolaj


Adagolási javaslat:

Kis testű kutyák
(0-10kg)
1 kapszula
naponta
Közepes testű kutyák
(11-30kg)
4 kapszula
naponta
Nagy testű kutyák
(30kg felett)
6 kapszula
naponta

Megjegyzés: 10 kg testtömegenként naponta egy kapszula.
A kapszulát szét is bonthatja és tartalmát a kutyaeledelhez keverheti.

Adatok
Cikkszám
4250382200994