Történelmi áttekintés

???? Bad Ditzenbach akkor...és most...
1903-2021
???? 1903- A megalapítás éve
1903 óta a Sanct Bernhard a saját termesztéséből származó kiváló minőségű, hatékony, természetes gyógymódok és testápolási termékek mellett áll. Ahogy a többi márkánál megszokott, a Kräuterhaus Sanct Bernhard története is kicsiben indul. A 20. század első felében a gyógyteákat az 1903-as düsseldorfi Sanct Bernhard védjegy alatt csomagolták és terjesztették.
???? 1960- Hägenmark gyártás
Az 1960-as években a csipkebogyó és boróka különlegességeiről régóta ismert Schulz család átvette a Sanct Bernhard gyógyteák értékesítését. Azután a vállalat folyamatosan bővítette termékkínálatát, több mint 600 különféle természetes étrend-kiegészítőre, gyógynövény- és gyümölcsteákra, valamint testápolási termékekre.
???? 2001-2003 Új helyre költözés
A termékeink iránti egyre növekvő kereslet kielégítése érdekében 2003-ban beköltöztünk egy nagyobb épületbe, ahonnan aztán az elosztást szervezzük és a logisztikát irányítjuk.
???? 2008- Új kozmetikai termékcsalád megalkotása
Új exkluzív, kiváló minőségű kozmetikai termékcsaládot vezettünk be, mely hamar vásárlóink kedvence lett, a saját termesztésű , magas hatóanyag tartalmú gyógynövény alapanyagnak köszönhetően.
???? 2010- Különleges kert
Egy kert, amely stimulálja az összes érzéket és meghívja Önt egy kis utazásra. A 3000 m²-es, körülbelül 500 különféle növényfajjal rendelkező gyógynövénykert a busz- és látogatócsoportoknak széles körű túrát kínál szakértői információkkal a növények hatásáról és feldolgozásáról.
???? 2012- Új fióktelep megnyitása Göppingenben, kozmetikai stúdióval
120 négyzetméteres területen mutatjuk be saját termelésünkből származó étrend-kiegészítő és testápolási termékeink teljes választékát. Szépségszalonunkban kozmetikai konzultációt, kozmetikai arc- és kézápolót, valamint különféle masszázsokat kínálunk.
???? 2012 - Spezerei megnyitása
Kávé és csokoládé
Spezerei - amit régen fűszerboltoknak hívtak, ma a Sanct Bernhard legfinomabb örömeit képviseli: különlegességek a legjobb alapanyagokból, mindig frissen gyártva. Legyen az egy különösen jó csésze kávé, egy csodálatosan finom sütemény, egy gyümölcsös, krémes, finom kézzel készített csokoládé.
???? 2013- 110 éves Sanct Bernhard
2018- Új raktár
Az új üzem közvetlenül az előző logisztikai központ mellett nyílik meg 3300 négyzetméteren. A legmodernebb technológiával és légkondicionáló berendezéssel biztosítja a szigorú higiéniai és hőmérsékleti előírások betartását a tárolás során.
???? 2021 és a jövő
Mindig tovább fejlődünk és egyre innovatívabb termékeket hozunk létre ügyfeleink számára.