Német minőség

Tudjuk mi van benne, mert mi magunk termesztjük, gyártjuk!
✅ 1903 óta a Sanct Bernhard név a kiváló minőségű, természetes étrend-kiegészítőket és a saját termesztésből származó testápolási termékeket jelenti.
✅ Hosszú tapasztalatunk, képzett munkatársaink, a legkorszerűbb gyártási folyamatok és az aprólékos ellenőrzések biztosítják, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. Saját laboratóriumunkban az állandó ellenőrzések biztosítják a maximális minőséget, így a Sanct Bernhard táplálékkiegészítők és kozmetikumok rendkívül kompatibilisek. Minden alapanyagot teljes körűen megvizsgálunk és szigorú minőségbiztosításnak vetünk alá. Csak a laboratórium végleges jóváhagyása után hagyják el a gyárat késztermékeink, és kerülnek a fogyasztókhoz.
✅ Termékeinkben mindig első osztályú, gondosan kiválasztott, magas dózisú esszenciákat, kivonatokat és a természetből származó hatóanyagokat használunk. A növények és gyógynövények hatékonyságáról generációk óta őrzött, a legújabb tudományos ismeretekkel kiegészített ismereteink jelentenek garanciát!
✅ Új gyógyszerkészítmények kifejlesztése szakképzett gyógyszerészekkel, nagy dózisú növényi kivonatok és esszenciák házon belüli kivonása, saját gyártás a legkorszerűbb létesítményeken és ellenőrzés saját laboratóriumunkban - mindez garantálja, hogy Ön csak a legmagasabb minőségű termékeket kapja Tőlünk.
✅ A Sanct Bernhard üzletpolitikájának fontos része az élelmiszerbiztonság és a minőség. A termékeink gyártásával kapcsolatos felelősség teljesítéséhez fontos az előírások és intézkedések betartása. Termékeink magas minőségi és biztonsági követelményeinek garantálása érdekében programokat készítettünk az óvintézkedésekre, valamint intézkedéseket és terveket az élelmiszer-biztonság irányítására és ellenőrzésére. Ennek során magától értetődő, hogy egyrészt betartsuk a törvényi előírásokat, másrészt pedig megfeleljünk a magas minőségi és élelmiszer-biztonsági követelményeinknek. Minőségirányítási rendszerünk az ISO 22000: 2018 élelmiszer-biztonsági szabvány szerint tanúsított.
✅ Ügyfelek százezrei profitálnak a Sanct Bernhard márka üzletpolitikája révén. Különösen saját fejlesztésünk, gyártásunk és közvetlen értékesítésünk garantálja hogy mindig a legmagasabb minőségű, innovatív, friss termékeket és a legkiválóbb ár-érték arányt biztosítsuk.