Tierlieb /Sanct Bernhard/ BARF hidegen sajtolt olaj kutyáknak 500 ml

Tierlieb /Sanct Bernhard/ BARF hidegen sajtolt olaj kutyáknak 500 ml
6 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 209 Ft

A BARF olaj fontos telítetlen zsírsavakat tartalmaz, javítja az omega-3 és az omega-6 zsírsavak arányát a húsban gazdag étrendben. Az omega-6 zsírsav szintén minden sejt alkotóeleme, biztosítja az egészséges bőrt és a gyönyörű szőrzetet.

 


 

Részletek

Néhány zsírsav elengedhetetlen a kutyák számára, hiszen az anyagcseréjük révén nem képesek előállítani. A halakból és növényi olajokból származó állati zsírok képezik az alapját az egészséges zsíranyagcserének, amely minden helyzetben elegendő energiát tud biztosítani.

BARF-étrend: A BARF étrend valójában egyfajta visszatérést jelent a kutyáknak az ősi étrendjükhöz. A biológusok szerint egy szervezetnek legalább 10.000 évre van szüksége ahhoz, hogy egy teljes táplálék összetevő változáshoz alkalmazkodni tudjon. A mai kutyatáp gyártás még 100 évnyi történetet sem mondhat el magáról, viszont figyelemre méltó módon a kutya faj történetében még soha nem volt olyan rohamos egészségkárosodási folyamat megfigyelhető, mint az utóbbi 60-80 évben. A BARF etetés tehát a kutya táplálékának nyers formában történő fogyasztását jelenti. Olyan táp házi- vagy ipari előállítását, amely igyekszik hasonlítani arra, amit a kutyák még azokban az időkben ettek, mielőtt napjaink imádnivaló kedvenceivé váltak. A biológusok, genetikusok és állatorvosok szerint a kutyák genetikailag valójában még mindig az ősi  , több ezer évvel ezelőtti étkezési szokásaira és táplálék összetevőire vannak bekódolva. Fogazatuk, nyál- és gyomorsav összetételük és mennyiségük, a gyomruk és az emésztőcsatornájuk valójában még mindig az akkori élelmezés szerint működik egészségesen.

Összetevők: 42% sáfrányolaj, 32% lenmagolaj, 26% halolaj 

Adagolási javaslat:

Minden testtömeg-kilogrammonként 5 ml BARF olajat keverjen az eledelhez.
A növekvő és a vemhes / szoptató kutyák a mennyiség 2-3-szorosát kapják (vegye figyelembe a fiatal kutyák alomméretét és életkorát). 

Adatok
Cikkszám
4250382209805