Tierlieb /Sanct Bernhard/ Szerves Szelén tabletta lovaknak 500 db

Tierlieb /Sanct Bernhard/ Szerves Szelén tabletta lovaknak 500 db
7 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft

Szerves takarmány-kiegészítő szelénhiányos lovak számára, valamint a verseny időszakra való felkészülés és az azokból való felépülés támogatására.

 


 

Részletek

Szerves takarmány-kiegészítő szelénhiányos lovak számára, valamint a verseny időszakra való felkészülés és az azokból való felépülés támogatására. Az alacsony szelénszint a talajban és így az alaptakarmányban is a lovak elégtelen szelénellátásának leggyakoribb oka. A szelénhiány gyakran izomproblémákhoz vezet, például izomfájdalomhoz vagy feszültséghez, ez gyenge teljesítményt vagy fokozott fogékonyságot is eredményezhet a fertőzések iránt. Antioxidánsként a szelén megvédi a sejteket a káros szabadgyököktől. Ezen kívül a szelén részt vesz a pajzsmirigyhormonok képződésében, valamint az immunrendszer erősítésében. A termék ADMR-kompatibilis.
Könnyű és pontos adagolás, 50 napig elegendő egy 600 kg súlyú ló számára. 

Összetevők: nyersfehérje 8,8%, nyerszsír 1,4%, nyershamu 5,0%, nyersrost 28,6%, nátrium 0,12%, sárgarépa por, kurkuma (Curcuma longa) 

Táplálék-adalékanyagok / kg: 213 mg szelén szerves formában Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060-ból (3b8.10. Sz.), 66 650 mg E-vitamin 

Adagolási javaslat:

Kisebb lovak és szamarak:

5 tabletta
naponta

Nagyméretű lovak (600 kg):

10 tabletta
naponta

Megjegyzés: A szelénhiány kompenzálására legfeljebb 8 hétig adhatja, utána tartson szünetet.
Sportlovak esetében a testmozgást megelőzően legfeljebb 8 hétig, majd azt követően legfeljebb 4 hétig lehet adni.
A magasabb szeléntartalom miatt az ajánlott napi adag nem növelhető.
Ha egyidejűleg ásványi takarmányt is ad, figyeljen a szeléntartalmára és ennek megfelelően csökkentse a szelén tabletta adagját. 

Adatok
Cikkszám
4250382208440