Tierlieb /Sanct Bernhard/ Sörélesztő pellet lovaknak 1,5 kg

Tierlieb /Sanct Bernhard/ Sörélesztő pellet lovaknak 1,5 kg
5 595 Ft
A vásárlás után járó pontok: 168 Ft

Adalékanyag mentes, kiváló minőségű nyers rostokban és gyógynövényekben gazdag pellet. Ez a tápanyag-keverék támogatja a stabil paták, rugalmas, egészséges bőr és egy gyönyörű szőrzet fenntartását.


 

Részletek

A sörélesztő különféle tápanyagai miatt népszerű. A szárított élesztő természetes és kiváló minőségű mellékterméke a sörgyártásnak, ami nagy arányban tartalmaz emészthető fehérjét, B-vitaminokat és nyomelemeket. Ez a tápanyag-keverék támogatja a stabil paták, rugalmas, egészséges bőr és egy gyönyörű szőrzet fenntartását. Az ízletes tierlieb sörélesztő pelleteket csemegeként vagy állandó kiegészítőként lehet adni. A sörélesztő természetes foszfortartalmának kompenzálása érdekében a tierlieb sörélesztő pelletek kalciumot tartalmaznak, amely támogatja az erős csontok és fogak kialakulását. ADMR-kompatibilis.    

Összetevők: 100% valódi sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae)

Analitikai alkotóelemek: nyersfehérje 26,4%, nyerszsír 7,6%, nyershamu 8,3%, nyersrost 11,1%, nátrium 0,1% Összetétel: sörélesztő (50%), szárított füvek és gyógynövények, lenmag őrlemény, kalcium-karbonát (2%) 

Adagolási javaslat:

Kisebb lovak és pónik

fél maroknyi
  naponta  

Nagy lovak (600 kg)

1 maroknyi (50-100g) naponta

Adatok
Cikkszám
1022