Tierlieb /Sanct Bernhard/ Biotin takarmány-kiegészítő tabletta lovaknak 500 db

Tierlieb /Sanct Bernhard/ Biotin takarmány-kiegészítő tabletta lovaknak 500 db
6 915 Ft
A vásárlás után járó pontok: 207 Ft

Biotin takarmány-kiegészítő tabletta lovaknak az egészséges pata és szőrnövekedés biztosítására.


 

Részletek

A biotin elősegíti a paták növekedését, rugalmasságát, valamint hozzájárulhat a szőrzet normális anyagcseréjéhez. A biotin, más néven H-vitamin támogatja a bőr, a szőrzet és a pata egészséges szerkezetének fenntartását. Elősegíti a sejtek növekedését és a keratin sejtek érését, hogy megakadályozza a törékeny patákat, valamint az egészségtelen szőrt, melyek biotin hiány esetén jelentkezhetnek.
A lovaknak szánt Tierlieb Biotin tabletta ellensúlyozhatja ezeket az etetéssel kapcsolatos hiánytüneteket. Hosszan tartó adagolásával a pata szarujának minősége (rugalmassága, ellenálló képessége) javítható, a pata berepedésének és beszakadásának esélye csökkenthető.

ADMR kompatibilis (A Német Nemzeti Lovassport Szövetség által jóváhagyott, a tisztességes versenyhelyzetnek megfelelő etikai kódex szerinti, illegális teljesítményfokozók nélküli takarmány-kiegészítők listája)

Összetevők: sárgarépa, spirulina algák, mikrokristályos cellulóz  

Analitikai komponensek: nyersfehérje 8,1%, nyerszsír 1,3%, nyershamu 3,5%, nyersrost 31,9%. Táplálék-adalékanyag / kg: biotin 2667 mg. 

Adagolási javaslat:

Kisebb fajták és pónik

5 tabletta = 10 mg biotin

Nagyméretű lovak (600 kg)

10 tabletta= 20 mg biotin

 

Adatok
Cikkszám
_973