Sanct Bernhard Ester-C kapszula 120db

Sanct Bernhard Ester-C kapszula 120db
6 840 Ft
Egységár: 57 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 205 Ft

Az Ester-C-vitamin nem terheli a test sav-bázis egyensúlyát ,kíméli a fogzománcot és gyomorkímélő, így az erre érzékeny embereknek ajánlott. Kétszer olyan gyorsan szívódik fel a vérben és kétszer olyan hosszan marad a szervezetben mint a hagyományos C-vitamin. A C-vitamin új formája, több ideig marad a vérben, valamint kevésbé választódik ki.


 

Részletek

Az Ester-C-vitamin nem terheli a test sav-bázis egyensúlyát. Kíméli a fogzománcot, és gyomorkímélő, így az erre érzékeny embereknek ajánlott. Kétszer olyan gyorsan szívódik fel a vérben és kétszer olyan hosszan marad a szervezetben mint a hagyományos C-vitamin. A C-vitamin új formája, több ideig marad a vérben, valamint kevésbé választódik ki. Ez a kombináció nemcsak vízben, hanem zsírban is oldódik, tehát hatékonyabb a felszívódása a test sejtjeiben. Azoknak is alkalmas, akik gyomrának gondot okoz a nagy mennyiségű C-vitamin. Semlegessége megakadályozza a gyomorirritációt. A flavonoidok, mint antioxidánsok elősegítik, hogy a C-vitamin ne antioxidánsként, hanem valóban vitaminként hasznosuljon.

Adagolás: Napi 2x1 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők: kalcium-szorbát, citrus bioflavonoid kivonat, töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodás gátló (rizskorpa kivonat,szilicium-dioxid), L-treonát

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV*%

Ecter-C

1000mg

**

ebből C-vitamin

790mg

988

ebből L-treonát

9mg

**

Bioflavonoidok
(citrus kivonatból)

120mg

**

NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.

120 db kapszula

2 kapszula/nap

2 havi adag

 

Adatok
Cikkszám
4250382210245