Sanct Bernhard Beta-Glucan kapszula 180db

Sanct Bernhard Beta-Glucan kapszula 180db
7 320 Ft
Egységár: 41 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft

Kevés egészségesebb rost létezik, mint a béta-glükán. Javítja az emésztést, erősíti az immunrendszert, védi a szívet és az érrendszert, valamint támogatja a bélfrlóra egyensúlyának fenntartását.


 

Részletek

Oldható és oldhatatlan formában egyaránt létezik: az oldhatatlan béta-glükán jóval nagyobb biológiai aktivitással rendelkezik, mint az oldható. Ezek a poliszacharid rostok ugyanakkor rendkívül fontosak a bélflóra egyensúlyának szempontjából, hiszen táplálékul szolgálnak a bélrendszerben élő, jótékony baktériumok számára, valamint számos egészségvédő hatással is rendelkeznek.

Felerősíti az immunrendszert: Amikor a rostokról hallunk, általában nem az immunerősítés jut az eszünkbe. Pedig erre is alkalmasak, sőt, a béta-glükán rendkívül hatékonyan fokozza szervezetünk védekezőképességét. Javítja a fagociták működését, ami azért lényeges, mert ezek a falósejtek képesek „csapdába ejteni”, és elpusztítani a szervezetbe jutó kórokozókat, vírusokat, baktériumokat és parazitákat. Valamint, a már említett, bélflóra regeneráló képességén keresztül is támogatja az immunrendszert. Az immunsejtek mintegy 80 százaléka ugyanis a vastagbélben található, hatékonyságukat a bélflóra állapota határozza meg. Hozzájárul a probiotikus törzsek szaporodásához, fogyasztásával közvetve ugyan, de jelentős mértékben javítható az  immunrendszerünk működése. Immunerősítőként érdemes a járványos időszakok előtt és alatt is alkalmazni.

Adagolás: Napi 3x3 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők: béta-glükán (zabból kivont), töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), zselatin, csomósodást gátló anyag (rizskorpa-kivonat)

Hatóanyagok

9 kapszula

NRV*%

Béta-Glükán (zabból)

3150mg

**

NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.

180 db kapszula

9 kapszula/nap

20 napi adag

 

Adatok
Cikkszám
4250382209935