Sanct Bernhard Lysine tabletta 500mg 180db

Sanct Bernhard Lysine tabletta 500mg 180db
6 150 Ft
Egységár: 34 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 185 Ft

A lizin egy eszenciális aminosav, amely elősegíti az izom-, csont- és egyéb szövetek kialakulását, illetve megmaradását. Mindemellett gyorsítja a regenerálódást és segíti a kollagén képződést. Vírus ellenes hatása kiemelkedő. Szedésével kezelhető illetve megelőzhető a herpesz vírus is.


 

Részletek

Ez az esszenciális aminosav szükséges néhány létfontosságú fehérje szintéziséhez. Elengedhetetlen a növekedéshez, a szövetek regenerálódásához, gyógyulásához, valamint ellenanyagok, hormonok és enzimek képződéséhez.A gyermekek növekedéséhez, csontjaik fejlődéséhez lizinre van szükség. Felnőtteknél ez az aminosav közreműködik a kalcium beépülésében és a nitrogénegyensúly fenntartásában.

Mivel a lizin elősegíti az izomfehérje képződését, különösen fontos lehet a műtétek és sérülések utáni gyógyulásban. Ugyancsak lényeges hatása, hogy csökkenti a vérzsír (triglicerid) szintet.Az lizin nagy segítséget jelent a herpesz vírus (herpes simplex), illetve a náthakiütés (herpes labiális) visszaszorításában.  

A lizin hiánya erőtlenséghez, enerváltsághoz, a koncentráló képesség elvesztéséhez, ingerlékenységhez, vérszegénységhez vezethet.

Adagolás: Napi 3x1 tabletta.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők: L-lizin-hidroklorid, mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Hatóanyagok

3 tabletta

NRV*%

L-lizin

1500mg

**

NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.

180 db tabletta

3 tabletta/nap

2 havi adag

 

Adatok
Cikkszám
4250382209508