A mélybordó színű, magokban igen gazdag, finom, rostdús gyümölcs számos jótékony egészségügyi hatásával támogathatja immunrendszerünk állóképességének megőrzését.
A gránátalma számos, szervezetünk egészséges működésének szempontjából létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezek többek között a C-vitamin, a K-vitamin, a kálium és a magnézium.
Vitamin- és ásványianyag-tartalma mellett nem elhanyagolható a gránátalma jelentős rosttartalma sem - gyomornyugtató hatásán kívül a rostdús gyümölcs baktérium- és gombaölő tulajdonsággal is rendelkezik, így hozzájárul az egészséges emésztés megőrzéséhez/visszaállításához.
Fogyasztásával hatékonyan lehet csökkenteni a szívbetegségek kialakulásáért felelős kockázati tényezőket például e gyümölcs levével csökkenthető az LDL koleszterinszint, a sejtek oxidációja és a szabad gyökök kialakulása.
A C- és K-vitamin mellett E-vitamint is tartalmazó gyümölcs sokszínű alkotóelemei révén természetes bőrápoló hatással is rendelkezik: hozzájárulhat az öregedésgátló folyamatok lassításához (anti-aging hatás), a bőr hidratáltságának megőrzéséhez. Az értékes hatóanyagok továbbá hajápoló tulajdonsággal is bírnak.
Adagolás: Napi 2 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Összetevők: gránátalma kivonat, zselatin (kapszulahéj), L-aszkorbinsav, töltőanyag (kukoricakeményítő), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)
Hatóanyagok
|
2 kapszula
|
NRV*%
|
Gránátalma kivonat
|
1000mg
|
**
|
ebből ellagsav
|
400mg
|
**
|
C-vitamin
|
60mg
|
75
|
NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.
90 db kapszula
|
2 kapszula/nap
|
45 napi adag
|