Gazdag forrása a szelénnek, a vasnak, az élelmi rostnak, a fehérjéknek, aminosavaknak, szénhidrátoknak, és a C-vitaminnak. Kutatások szerint jelentős előnyöket jelent, ha a shiitaket beillesztjük az étrendünkbe.Értékes fehérjékben, illetve aminosavakban és szénhidrátokban gazdag. Az ásványi anyagok közül káliumot, kalciumot, foszfort, valamint nyomelemekből cinket, vasat tartalmaz nagyobb mennyiségben, vitaminjaiból főként a B-vitaminokat.
A shiitake jótékony hatása abban rejlik, hogy a benne található hatóanyagok egymást erősítve hatnak. Hagyományosan a japán gyógyító ételek alapanyagaként használják a szervezet regenerációjához, általános gyengeség, meghűlés, megfázás, gyomorfájás, székrekedés, elhízás és fejfájás gyógyítására.
Adagolás: Napi 3x3 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Összetevők: Shii-Take (Lentinula edodes) por, zselatin (kapszulahéj), cink-glükonát, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)
Hatóanyagok
|
9 kapszula
|
NRV*%
|
Shii-Take por
|
3420mg
|
**
|
Cink
|
9mg
|
90
|
NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.
180 db kapszula
|
9 kapszula/nap
|
20 napi adag
|